Missio

Verkkokauppojen ja kotisivujen rakennusprosessi on helpottunut teknologian kehityksen myötä.
Markkinat eivät kuitenkaan ole seurannut tätä kehitystä, ja IT-alan ammattilaiset tarjoavat palveluita, joiden arvo ei vastaa niiden kustannuksia.

Tämän huomattuamme otimme tavoitteeksemme tarjota samoja palveluita kustannustehokkaammin. Toivomme, että myös kasvavat ja sivutoimiset pienyrittäjät voivat saavuttaa kilpailukyvyn, jolla pärjää nykypäivän markkinoilla.

Tiimiimme muodostuu kahdeksasta intohimoisesta verkkokauppojen ja kotisivujen rakentamiseen harjaantuneesta osaajasta. Meitä yhdistää vahva halu luoda vaikuttavia ja toimivia digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme. Jokainen meistä tuo oman ainutlaatuisen persoonallisuuden, kokemuksen ja näkemyksen tiimiimme.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja tarjoamaan jatkuvaa tukea ja palvelua. Ymmärrämme, että verkkokaupat ja kotisivut vaativat ylläpitoa, kehitystä ja jatkuvaa parantamista. Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi kasvattamaan liiketoimintaa verkossa tarjoamalla asiantuntemustamme ja hyvää meininkiä.

Valitsemalla meidät, saat ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin verkkokauppojen ja kotisivujen kehittämiseen.

Paikallista palvelua

Voimme ylpeänä todeta, että toimintamme on jakautunut laajasti eri Suomen kaupunkeihin.

Niocell on verkkosivu- ja verkkokauppatoimittaja Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Vaasassa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Tarjoamme paikallista palvelua ja tukea kaikissa näissä kaupungeissa.

Intohimoinen tiimimme panostaa asiakastyytyväisyyteen. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme henkilökohtaista ja paikallista palvelua. Tarjoamme siis halutessanne tukea ja konsultointia yrityksellenne paikan päällä kartan osoittamissa kaupungeissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sopiva aika!

Ota yhteyttä

Tiimimme

Sähköposti: etunimi.sukunimi@niocell.com

 • Lauri Andersson

  Lauri Andersson

  HALLINTO
  040 038 5410
 • Joonas Marttinen

  Joonas Marttinen

  OHJELMISTOT
  044 012 0715
 • Niilo Kurki-Suonio

  Niilo Kurki-Suonio

  TALOUS
  045 138 1632
 • Patrik Haverinen

  Patrik Haverinen

  TALOUS
  044 204 9794
 • Tomas Toro

  Tomas Toro

  OHJELMISTOT
  044 235 7678
 • Atte Entola

  Atte Entola

  ASIAKKUUDET
  040 354 8598
 • Rene Jokinen

  Rene Jokinen

  MYYNTI JA MARKKINOINTI
  040 138 8885
 • Aleksi Ruusu

  Aleksi Ruusu

  MYYNTI JA MARKKINOINTI
  044 272 0504