Finanssiveli referenssikuva

Finanssiveli opiskelijaelämään

🚀 Finanssiveli opiskelijaelämään - Niocell rakensi uuden verkkokaupan haalarimerkkejä varten!

Esittelemme ylpeinä seuraavan yhteistyöprojektimme, joka yhdistää digitaalista luovuutta ja kaupallista neroutta. Tällä kertaa parrasvaloon pääsee Instagramissa suosioon noussut Finanssiveli, jonka nokkelat meemit ovat saaneet hymyn huulille Suomessa. Hän on nyt astunut uuteen maailmaan – Finanssiveli-haalarimerkit ovat nyt täällä! 

Koomista Ilottelua Opiskelijaelämään

Finanssiveljen päätös laajentua tuotemyyntiin heijastaa hänen ainutlaatuista kykyään yhdistää huumori ja yhteisöllisyys. Finanssiveli-haalarimerkit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden koristella haalarinsa merkeillä, jotka eivät ainoastaan nosta hymyä huulille, vaan myös vahvistavat opiskelijayhteisön siteitä.

Niocellin rooli tässä matkassa oli luoda Finanssiveljelle hieno ja toiminnallinen verkkokauppa. Panostimme tinkimättömästi käyttäjäystävälliseen suunnitteluun, jotta Finanssivelin ainutlaatuinen tyyli ja tuotteet saivat ansaitsemansa huomion. Verkkokauppaan on myös lisätty aiheeseen sopiva visuaalinen ompelu -animointi tehden asiakaskokemuksesta visuaalisesti miellyttävämmän

Luovuutta ja Käytännöllisyyttä Verkkokaupassa

Uusi verkkokauppamme tarjoaa saumattoman käyttäjäkokemuksen, joka heijastaa Finanssiveljen persoonaa ja tuotteiden ainutlaatuista luonnetta. Olemme ylpeitä siitä, että pystyimme auttamaan Finanssiveljen vision toteuttamisessa tarjoamalla heille kestävän ja houkuttelevan verkkokaupparatkaisun. 

Nämä olivat asiakkaan omat mietteet yhteistyön jälkeen:

“Niocellin tiimin kanssa sain haalarimerkkien verkkokauppani pyörimään erittäin nopealla aikataululla. Yksinäni minulla ei olisi ollut mitään mahdollisuutta samaan aikajänteeseen ja laatuun. Vahva suositus! Taitavia ja palveluhenkisiä kavereita.”

Vieraile sivustolla: finanssiveli-haalarimerkit.fi

Takaisin blogiin

Ota yhteyttä ja tiimimme auttaa mielellään!