DrMobileFix referenssikuva

DrMobileFix -sivut uuteen uskoon

DrMobilefix, matkapuhelimien ja mobiililaitteiden huoltoalan konkari, otti rohkean askeleen uudistaakseen liiketoimintaansa. He halusivat päivittää vanhan sivustonsa moderniksi ja asiakasystävälliseksi sekä samalla siirtyä tehokkaampaan Shopify-alustaan.

Yhteistyömme alkoi syvällisellä tarpeiden kartoituksella, jossa kuuntelimme tarkasti DrMobilefixin toiveita ja odotuksia. He halusivat verkkokaupan, joka heijastaisi yrityksen ammattitaitoa ja tarjoaisi asiakkaille helpon tavan löytää oikeat huoltopalvelut.

Uuden verkkokaupan suunnittelussa panostimme selkeyteen ja käytettävyyteen. Tuotteiden esittelyyn ja hinnastoon kiinnitettiin erityistä huomiota, jotta asiakkaat voisivat helposti selata eri palveluita ja löytää tarvitsemansa tiedot. Shopify-alusta osoittautui erinomaiseksi valinnaksi, tarjoten monipuoliset mahdollisuudet sekä helppokäyttöisen hallintapaneelin.

Sivuston ulkoasu suunniteltiin heijastamaan DrMobilefixin brändiä ja ammattitaitoa. Lisäsimme selkeitä kuvia ja informatiivista tekstiä, joka auttaisi asiakkaita ymmärtämään, miksi DrMobilefix on paras valinta heidän laitteidensa korjaukseen.

Verkkokaupan julkaisun jälkeen DrMobilefixin liiketoiminta koki positiivisen muutoksen. Asiakkaat saivat entistä helpommin tietoa tarjolla olevista palveluista ja tuotteista, mikä kasvatti huomattavasti varausten määrää. Uusi verkkokauppa ei ainoastaan parantanut asiakaskokemusta vaan myös tehosti liiketoiminnan päivittäisiä toimintoja.

DrMobilefixin tarina on loistava esimerkki siitä, miten oikeanlainen verkkokauppa voi vahvistaa brändiä ja luoda lisäarvoa sekä asiakkaille että liiketoiminnalle. Oli ilo olla mukana tukemassa DrMobilefixin kasvua ja uudistumista digitaalisella alustalla.

Vieraile sivustolla: drmobilefix.fi

Takaisin blogiin

Ota yhteyttä ja tiimimme auttaa mielellään!