Asiakastarina - Tapahtumasivut Sustainability Transformation Forumille

Asiakastarina - Tapahtumasivut Sustainability Transformation Forumille

ūüĆź Sustainability Transformation Forum

Tässä Niocellin viimeisin yhteistyöprojektimme, joka sisältää digitaalista osaamista ja liiketoiminnallista näkemystä. Tällä kertaa valokeilaan astuu Sustainability Transformation Forum, hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tavoitteena on toimia alustana kestävän liiketoiminnan keskustelulle. Lisäksi se toimii välineenä varainkeruuseen rauhan, traumatisoituneiden ukrainalaisten lasten ja Itämeren hyväksi.

Tämä oli yksi laajimmista ja pitkäkestoisimmista projekteista, jonka olemme toteuttaneet.

Niocellin rooli tässä projektissa oli luoda Sustainability Transformation Forumille upea ja toimiva verkkokauppa lipunmyyntiä varten. Panostimme tinkimättä käyttäjäystävälliseen suunnitteluun, jotta tapahtuma saa ansaitsemansa huomion ja toimii tehokkaasti laskeutumisalustana kaikille aiheesta kiinnostuneille. Verkkosivustolle lisättiin myös tietenkin aiheeseen sopivia visuaalisia elementtejä, jotka tekevät käyttäjäkokemuksesta vieläkin miellyttävämmän.

"Niocellin visuaalinen kyvykkyys ja verkkokauppaosaaminen olivat erinomaiset. Niocell loi yrityksemme br√§ndim√§√§ritysten pohjalta todella tyylikk√§√§n ja raikkaan kokonaisuuden. Heid√§n osaamisensa toimivien komponenttien ja verkkosivulogiikoiden m√§√§rittelyss√§ oli erinomainen. Niocell konsultoi my√∂s ammattitaitoisesti lain vaatimuksista ja maksuvaihtoehdoista ja tuki Paytrail-prosessiamme. Niocell on nuori yritys, jonka prosessit ovat kehitysvaiheessa. Mink√§ Niocell soljuvissa prosesseissa h√§vi√§v√§t, he korvaavat erinomaisen joustavalla otteella niin aikatauluissa kuin tehokkuudessa. Hinnaltaan Niocell on eritt√§in kilpailukykyinen. Voin l√§mpim√§sti suositella Niocellia vastaaviin projekteihin.‚ÄĚ - Reetta Rajala

Takaisin blogiin

Ota yhteyttä ja tiimimme auttaa mielellään!